HomeOver MijVoor wie?Stichting F4PProjectenContact  
 
1 minuut opdrukken guinness world records Ladies
 
   
Meiden van 7 t/m 13 jaar
We gaan met Thaiboks en cardio oefeningen aan de slag. De focuspunten zijn o.a. weerbaarheid, het aangeven van de eigen grenzen en het opbouwen van kracht.
Via uitdagende en afwisselende oefeningen ervaren ze hun eigen kracht.
Naast de fysieke voordelen zullen de explosieve oefeningen ook te merken zijn in de verhoogde concentratie, meer innerlijke rust en balans.

De contributie voor meisjes van 7 tot 13 jaar bedragen 25,00 euro per maand. Er kan dan onbeperkt getraind worden.

Meiden en vrouwen vanaf 14 jaar
In de groep vanaf 14 jaar werken we naast weerbaarheid en het aangeven van eigen grenzen ook aan daadwerkelijke zelfverdediging. Met het toenemen van de spierkracht trainen we tijdens deze lessen met techniek-gerichte Thai-boks oefeningen, zowel op de zak als op elkaar. Dit gaat gepaard met diverse spieroefeningen, wat erin resulteert dat de conditie in grote stappen vooruitgaat en de deelneemsters beter in vorm raken.

De contributie voor meiden en vrouwen vanaf 14 jaar bedragen 27,50 euro per maand. Er kan dan onbeperkt getraind worden.

Individuele lessen
Wil jij liever individueel werken aan je conditie, kracht en zelfvertrouwen?
Fighting4Power verzorgt trainingen waarin jij lekker een-op-een kan werken aan je persoonlijke doelen, onder volledige aandacht van de trainster. Deze lessen kennen geen vast programma, maar worden volledig aangepast aan jouw persoonlijke behoefte, waardoor je een zo goed mogelijk resultaat bereikt.

Groepen
Fighting4Power verzorgt ook presentaties, trainingen en clinics voor scholen, hulpverlenende organisatie's en teambuilding op maat.
Mail voor de mogelijkheden en een intakegesprek naar info@fighting4power.com.

square_white.gif