HomeOver MijVoor wie?Stichting F4PProjectenContact  
 
1 minuut opdrukken guinness world records Ladies
 
   

Mijn naam is Jacqueline Janssens en ik heb in 2011 Fighting4Power opgericht. Door de jaren heen heb ik zelf vele vechtsporten beoefend, zoals Jiu Jitsu, Wing Chun en Kung Fu.  In 2009 ben ik fanatiek begonnen met Thaiboksen, en heb hier vele persoonlijke voordelen uit kunnen halen, zoals het daadwerkelijk ervaren van mijn eigen kracht en het voor ogen brengen van mijn eigen doelen.

Mijn liefde voor de vechtsport gecombineerd met een jarenlange wens om te werken in de hulpverlening, hebben ervoor gezorgd dat ik ben begonnen met de F4P trainingen voor  meiden en vrouwen. Bewustwording van het lichaam, het creëren van een balans tussen lichaam en geest en weerbaarheid staan centraal in mijn trainingen, waar we samen door middel van Thaiboks oefeningen hun grenzen op zoeken.

Ik wil vrouwen graag bewuster maken van de kracht die ze al bezitten. Mijn leven is een inspiratiebron voor F4P. In het verleden heb ik moeten leren om mijzelf belangrijk genoeg te vinden om voor mij op te komen, mijn ruimte in te nemen en mij veilig bij mijzelf en in mijn leven te voelen. Het werken aan mentale weerbaarheid in combinatie met vechtsport heeft mij zo een kracht gegeven dat ik haar graag deel. Ik hoop dat veel vrouwen hun innerlijke kracht mogen (her)ontdekken en ik draag daar heel graag en met veel liefde aan mee.

“Stay at the centre of the circle and let all things take their course"
Tao Te Ching